De B Academy Filosofie

Laten we één ding duidelijk maken: bij B Academy word je niet opgeleid om examen te doen. Je wordt juist getraind om ijzersterk aan je nieuwe carrière te kunnen beginnen. Wij leren je de kennis en vaardigheden die je echt nodig hebt om succesvol te zijn. Stoffige, gedateerde lesstof, evenals ongepassioneerde educators, hebben bij ons geen plek. We werken uitsluitend met ons eigen, unieke lesmateriaal en de lesstof wordt jaarlijks verbeterd en versterkt om deze zo actueel en inspirerend mogelijk te houden. Ook zijn de B Academy educators allemaal werkzaam in de praktijk, wat zorgt voor een merkbare affiniteit met brancheontwikkelingen en een essentiële aansluiting met de huidige markt.

Wij geloven dat als jij een carrière wil in een creatieve, hands-on branche, je vanaf het begin praktijkgericht, doeltreffend en creatief bezig moet zijn. Alleen zo kun je jouw passie ontwikkelen, je talenten ontdekken en je volle potentie bereiken.

Onze opleidingen zijn gericht op het ambacht en we leren je werken op een hoog vaktechnisch niveau. Maar voor een langdurige carrière heb je veel meer kwaliteiten nodig en daarin maken we ook het verschil. Communicatief sterk, emotioneel weerbaar, oplossingsgericht, zelfbewust en creatief denkend… dat zijn onmisbare eigenschappen in de huidige markt. Om dit alles te bereiken, kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling om zo jouw eigen doelen te behalen. Bij ons doen leeftijd en ervaring er niet toe. Ben je gemotiveerd en klaar om hard te werken? Dan begint jouw toekomst hier, bij B Academy.

Love your work. We do.