B Make-up Academy Eindhoven

Wil jij graag een make-upopleiding volgen in Eindhoven? Leuk! Bij B Make-up Academy in Eindhoven kun je the allround make-up artist volgen!

Bij B Academy ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Om deze reden werken we matchingsgesprekken bij toelating en kleine klassen zodat de studenten de aandacht krijgen die ze verdienen.

B Academy Eindhoven

Adres: Grote Berg 20 in Eindhoven (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen en een paar minuten lopen. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Inspirerende docenten uit de praktijk

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen, namelijk 7, 14, 17, 19, 149 of 174. Binnen een paar minuten ben je bij bushalte Keizersgracht. Vanaf daar loop je de straat uit, dan ga je meteen de eerste straat rechtsaf en dan zie je de academy aan je rechterhand op Grote Berg nummer 20. Je hoeft niet over te stappen.

Vanaf het station ga je aan de stads-/taxikant de uitgang uit. Het eerste wat je ziet aan de overkant van de weg is de Primark, die kant loop je op. Dan ga je de zijstraat van de Primark in richting de Markt (zo heet het plein), waar alle terrasjes zitten. Deze straat loop je helemaal uit, totdat je op een open stukje komt waar aan het einde rechts een kapper zit naast een eettentje. Daar ga je de hoek om, steek je (rechts) bij de stoplichten over en ga je op de eerste hoek wederom de hoek om. Dan zie je de academy op nummer 20.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.