Inschrijfprocedure

Boek in 4 eenvoudige stappen

  1. Klik op de opleiding of cursus van je keuze.
  2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden.
  3. Vul je factuur- en cursistgegevens in.
  4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging.

Toelating Allround Make-up Artist

Er worden geen formele toelatingseisen gesteld aan een vooropleiding, maar B Academy selecteert op geschiktheid en motivatie door middel van een matchingsgesprek waarin jij jouw motivatie aan ons voorlegt. Op basis van dit gesprek bepalen wij of je geschikt bent voor de opleiding of niet. Dit doen we omdat we maar 16 plaatsen per klas beschikbaar hebben, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. No worries, met een goede motivatie kom je heel ver!

Studiefinanciering

Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering. Maar je hoeft ook geen lesgeld aan DUO te betalen.

Vrijstelling Kwalificatieplicht

Ben je nog geen 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.